Registrering bomsystem

Bommar på Kattarp, Knislinge och Osby ÅVC

För att förbättra kontrollen av vilka som använder våra ÅVC:er har vi installerat bommar i Kattarp, Knislinge och Osby. I hushållens taxa ingår tillgång till ÖGRAB:s återvinningscentraler. Har du körkort, använder du det som nyckel som du scannar vid återvinningscentralens passerbom - om inte, ansöker du nedan om ett passerkort.  

Du som redan står som ägare på ett renhållningsabonnemang och innehar ett svenskt körkort finns redan registrerad i vårt passersystem.
Fyll i formuläret nedan om fler i hushållet önskar tillträde. Det finns även ansökningsblanketter hos personalen på våra ÅVC:er.

Är ni ett företag?  Då betalar ni för användningen genom att köpa företagskort som ni hittar här.

Tänk på att ett förlorat passerkort kostar 50 kr, plus moms, att ersätta.

Hyresvärdar kan anmäla hyresgäster genom att fylla i ansökningsblanketten och skicka in den till oss. Hyresvärdar som behöver passerkort till sin personal kan fylla i ansökan om passerkort och skicka in den till oss. Vänligen notera att fastighetsbolag behöver ett företagskort till företagets egna sopor, förutom renhållningsabonnemanget för hyresgästernas hushållsavfall.

För dig som har ett renhållningsabonnemang i Kristianstads eller Hässleholms kommun, finns det möjlighet att få 10 fria besök per år och abonnemang på våra återvinningscentraler i Knislinge, Osby och Kattarp.  Besök någon av våra ÅVC:er för registreringsblankett eller ladda ner och skriv ut den här. OBS! För en registrering av extern kund krävs det en skriftlig ansökan. Det går ej att registrera sig genom formuläret nedan som extern kund.

____________________________________________________________________________________________

OBS! Formuläret gäller enbart för boende i Östra Göinge och Osby kommun. Är du extern kund krävs skriftlig blankett som du hittar ovan.

Jag vill...
Registrera personnummer (för dig som har ett svenskt körkort)
Om du inte själv står för renhållningsabonnemanget i ditt hushåll, eller om du bor i lägenhet, behöver vi registrera ditt personnummer för att du ska kunna öppna bommen med ditt körkort. Kryssa i rutan och fyll i uppgifterna nedan.


Beställa passerkort (Gäller endast om du saknar svenskt körkort)
Om du inte har svenskt körkort behöver du använda ett särskilt passerkort, som vi tillhandahåller, för att kunna lämna avfall på återvinningscentralerna. Du måste äga en fastighet med renhållningsabonnemang eller bo i lägenhet och vara skriven på en adress i Osby eller Östra Göinge kommun. Kryssa i rutan och fyll i uppgifterna nedan.

Passerkortet ska skickas till min:
(Kryssas i vid ansökan om passerkort)
FakturaadressAnläggningsadress

Uppgifter hushåll

Personuppgifter i detta formulär registreras och sparas i dataregister hos ÖGRAB enligt dataskyddsförordningen. Den rättsliga grunden är myndighetsutövning.  Läs här om hur vi behandlar dina personuppgifter.