Registrering bomsystem

Bommar på Kattarp, Knislinge och Osby ÅVC

För att förbättra kontrollen av vilka som använder våra ÅVC:er har vi installerat bommar i Kattarp, Knislinge och Osby. I hushållens taxa ingår tillgång till ÖGRAB:s återvinningscentraler. Har du körkort, använder du det som nyckel som du scannar vid återvinningscentralens passerbom - om inte, ansöker du nedan om ett passerkort.  

Du som redan står som ägare på ett renhållningsabonnemang och innehar ett svenskt körkort finns redan registrerad i vårt passersystem. Fyll i formuläret nedan om du bor i hyreshus eller om fler i hushållet önskar tillträde.

Är ni ett företag?  Då betalar ni för användningen genom att köpa företagskort som ni hittar här.

Är du i boende Kristianstads eller Hässleholms kommun? Då finns det möjlighet att få 10 fria besök per år. Besök någon av våra ÅVC:er för registreringsblankett eller ladda ner och skriv ut den här. OBS! För en registrering av extern kund krävs det en skriftlig ansökan. Det går ej att använda formuläret nedan.

____________________________________________________________________________________________

  OBS! Formuläret fungerar bäst med webbläsarna Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Safari. Formuläret stödjer ej längre Internet Explorer.

  Jag vill...

  Registrera personnummer (för dig som har ett svenskt körkort)

  Beställa passerkort (Gäller endast om du saknar svenskt körkort) OBS! Vid förlorat kort tas en avgift med 100 kr ink. moms.
  Skicka passerkortet till fakturaadressSkicka passerkortet till anläggningsadress

  Uppgifter hushåll

  Personuppgifter i detta formulär registreras och sparas i dataregister hos ÖGRAB enligt dataskyddsförordningen. Den rättsliga grunden är myndighetsutövning.  Läs här om hur vi behandlar dina personuppgifter.

  Formuläret fungerar bäst med webbläsarna Chrome och Edge.