Registrering bomsystem

Bommar på Kattarp, Knislinge och Osby ÅVC

För att förbättra kontrollen av vilka som använder våra ÅVC:er har vi installerat bommar i Kattarp, Knislinge och Osby. I hushållens taxa ingår tillgång till ÖGRAB:s återvinningscentraler. Ditt körkort är din nyckel. 

Du som redan har ett renhållningsabonnemang och innehar ett svenskt körkort, behöver inte fylla i någon blankett. Ditt personnummer finns registrerat och körkortet öppnar bommen när du kommer till Återvinningscentralen. Vill du att någon mer i ditt hushåll ska få tillträde till våra ÅVC:er? Fyll i formuläret nedan så ordnar vi det. Det finns även ansökningsblanketter hos personalen på våra ÅVC:er.

Är ni ett företag?  Då betalar ni för användningen genom att köpa företagskort som ni hittar här.

Det tar ca 2 arbetsdagar efter att vi erhållit ifylld blankett, tills ditt körkort är registrerat.
Tänk på att ett förlorat passerkort kostar 50 kr, plus moms, att ersätta.

Hyresvärdar kan anmäla hyresgäster genom att fylla i ansökningsblanketten och skicka in den till oss. Hyresvärdar som behöver passerkort till sin personal kan fylla i ansökan om passerkort och skicka in den till oss. Vänligen notera att fastighetsbolag behöver ett företagskort till företagets egna sopor, förutom renhållningsabonnemanget för hyresgästernas hushållsavfall.

För dig som har ett renhållningsabonnemang i Kristianstads eller Hässleholms kommun, finns det möjlighet att få 10 fria besök per år och abonnemang på våra återvinningscentraler i Knislinge, Osby och Kattarp. För att få tillträde måste du registrera ditt personnummer och kan sedan använda ditt körkort eller ett tilldelat passerkort för att öppna bommen. Besök någon av våra ÅVC:er för blankett eller ladda ner och skriv ut den här:

Registrering ÅVC Extern

__________________________________________________________________________________________

Jag vill göra...
Registrera personnummer (för dig som har ett svenskt körkort)
Om du inte själv står för renhållningsabonnemanget i ditt hushåll, eller om du bor i lägenhet, behöver vi registrera ditt personnummer för att du ska kunna öppna bommen med ditt körkort. Kryssa i rutan och fyll i uppgifterna nedan.

Beställa passerkort (Gäller endast om du saknar svenskt körkort)
Om du inte har svenskt körkort behöver du använda ett särskilt passerkort, som vi tillhandahåller, för att kunna lämna avfall på återvinningscentralerna. Du måste äga en fastighet med renhållningsabonnemang eller bo i lägenhet och vara skriven på en adress i Osby eller Östra Göinge kommun. Kryssa i rutan och fyll i uppgifterna nedan.

Passerkortet skickas till min:
FakturaadressAnläggningsadress

Uppgifter hushåll

Personuppgifter i detta formulär registreras och sparas i dataregister hos ÖGRAB enligt dataskyddsförordningen. Den rättsliga grunden är myndighetsutövning.  Läs här om hur vi behandlar dina personuppgifter.