Kundtjänst

Välkommen till kundtjänst!

 

Har du en fråga kring renhållningen, slamtömning eller sorteringen? Ta en titt på vanliga frågor  - kanske hittar du ditt svar där?

På vår hemsida finns möjligheten att göra de flesta ärenden direkt men ni är alltid välkomna att ringa oss eller komma på ett besök.
Vår kundtjänst har telefontid mellan 9.30–15.00 och ni når oss på 044-790 59 90. Vill ni hellre besöka oss i Kattarp tar vi emot er mellan 07.30-16.00.
Ni får gärna kontakta oss på info@ograb.se så återkommer vi så snart som möjligt.

Renhållning

ÖGRAB hämtar hushållsavfall i Osby och Östra Göinge på uppdrag av kommunerna. Vi har fastighetsnära insamling i våra kommuner vilket innebär att vi hämtar nio olika sorters avfall hemma vid din fastighet. Vi har avtal med Ohlssons i Landskrona AB som är vår underentreprenör som hämtar avfallet hemma hos dig.

Slam

Även när det gäller tömning av enskilt avlopp har vi på ÖGRAB ett uppdrag från kommunerna att sköta insamlingen. Vi har två olika metoder att tömma din brunn; deltömning och totaltömning. Vi har avtal med Malmbergs miljöhantering AB som är vår underentreprenör när det gäller slamtömning.

Tömningskalender

Här kan du skriva ut din tömningskalender. Har du inte tillgång till dator eller skrivare kan du ringa Kundtjänst och få den hemskickad i posten.