Verkställande Direktör till ÖGRAB

Om arbetsplatsen

Östra Göinge Renhållnings AB, som ägs av Osby och Östra Göinges kommuner, sköter avfallsbehandling och återvinning av avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter inom de två kommunerna. Totalt ger vi service åt ca 12.400 abonnenter. Företaget omsätter 40 mkr och har 9 anställda.
Vi söker nu Verkställande direktör, med placering i Kattarp, Broby.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att;

– ansvara för verksamheten, ekonomi och personal.

– ansvara för strategiska arbetet med företaget samt att se till att uppsatta mål nås. I detta arbete ingår bland annat omvärldsanalyser och kvalitetssäkring av verksamheten.

– ansvara för och delta i operativa delar av verksamheten såsom upphandlingar, inrapportering till myndighet, uppräkning av taxor etc.

– i rollen ingår även att vara sakkunnig i frågor rörande miljö och avfall.

– effektivt styra serviceverksamheten så att den möter kundens behov.

– i övrigt utföra de uppgifter som styrelsen ålägger VD.

Kvalifikationer

Du har en utbildning som är relevant för uppdraget och du har fördjupat dina kunskaper genom flerårig erfarenhet. Således har du fackkunskaper inom miljö-, renhållnings- och arbetsmiljöområdet samt ett brett kontaktnät inom branschen.

Du har några års erfarenhet av ledarskap som chef eller från en annan ledarroll. Du har också erfarenhet av förändringsarbete och projektledning från start till mål. Det är viktigt att du har en stark vilja att vidareutveckla såväl medarbetarna som verksamheten. På så sätt skapar du förutsättningar för måluppfyllelse och hög kvalitet i leveransen till kunderna.
Du är en marknadsinriktad affärsman/kvinna med starkt resultatfokus som ser värdet av samarbete och goda relationer. Nöjda kunder, ägare och medarbetare är viktiga för dig. Ditt engagemang är stort och du kan arbeta i ett högt tempo.

B-körkort erfordras.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid 100 %
Tillträde sker efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2018-10-21
Referensnummer: A812425
Välkommen att söka genom att:
• Göra en digital ansökan via denna länk eller direkt till post@recruitment.se

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Vill du veta mer om uppdraget är du välkommen att kontakta Konsult Håkan Thuresson, tfn 073-776 36 58 vid Recruitment International AB. Du kan också ansöka genom mejl till post@recruitment.se senast 2018-10-21.

Facklig företrädare
Facklig företrädare nås via kommunens växel 044- 775 60 00

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.