Boka föreläsning

För att ni inte ska bli låsta vid tre fasta tider per dag har vi valt att lägga upp bokningsschemat efter pass som sträcker sig mellan 8:00 till 11:30. Detta innebär dock att man måste vara noga med att själv fördela tre tider under den här tiden, där varje lektionstillfälle tar ungefär 45 minuter. För att underlätta för föreläsaren får ni gärna räkna med en viss tid att ta sig mellan klassrum och/eller förbereda inför nästa lektion. En lektion bör därför inte börja när nästa slutar.

Tänk på att:

- det krävs en registrering för att kunna boka. Vem som helst kan registrera sig som kontaktperson.

- bara en skola per dag kan bokas. Vi har tyvärr ingen möjlighet att besöka fler än en skola per dag. Försök därför att i största utsträckning samla lektionerna så att ni dels bokar upp dessa tre passen som finns tillgängliga på en dag, och dels ser till att de dagar vi är ute hos er sammanfaller med varandra. Det är många skolor som ska boka in sig, och dagarna räcker bara till om ni samordnar era tider.

- fylla i uppgifter som tid, klass och skola vid varje bokning (bara de som är markerade med * är obligatoriska att fylla i). Även fast passen sträcker sig mellan 8:00 till 11:30 kan ni, som ovan nämnt, själva fördela lektionerna inom detta pass.

- varje pass har tre bokningstillfällen. Boka ett tillfälle (lektion) per klass och tid åt gången (skriv alltså 1 i rutan "antal" och gör sen samma procedur för varje lektion du vill boka). Du som användare kan boka tre tillfällen (lektioner) per pass.

- hör gärna av er om något är oklart, eller om ni stöter på problem med era bokningar.
Det går bra att mejla:
sofia.liljedahl@ograb.se för att få hjälp med detta.

Bokningsschemat hittar ni här.