Ändra abonnemang

Här kan du ändra eller lägga till i ditt abonnemang genom att fylla i formulärt nedan.

Ibland räcker utrymmet inte till! Du kanske har blöjbarn, kennel eller kattuppfödning? Då har du möjlighet att abonnera på ett extra kärl för brännbart avfall samt plast- och pappersförpackningar som komplement till ditt vanliga abonnemang. Det är också möjligt att, mot en avgift, beställa hämtning av extra säck via kundtjänst på dessa fyra fraktioner. Fyll i blanketten nedan om du önskar abonnera på ett extra kärl. OBS! Vid utsättning av extra kärl tillkommer en kostnad på 219kr.

Här kan du även välja vilken storlek på trädgårdskärl du önskar abonnera på. Abonnemangskostnad för trädgårdsavfall är 838 kr/år. Tänk på att det vid utsättning av kärl för trädgårdsavfall tillkommer en kostnad på 219kr. 

Jag önskar följande abonnemang (markera önskat abonnemang)




240 L Trädgårdskärl370 L TrädgårdskärlHelårsabonnemangFritidsabonnemangUtökat fritidsabonnemangExtra kärl Brännbart, tömning 13 ggr/årExtra kärl Plastförpackningar, tömning 13 ggr/årExtra kärl Plastförpackningar,tömning 26 ggr/år

Personuppgifter i detta formulär registreras och sparas i dataregister hos ÖGRAB enligt dataskyddsförordningen. Den rättsliga grunden är myndighetsutövning.  Läs här om hur vi behandlar dina personuppgifter.